Naam: Winston (Nederland)
Geboren: 01-10-2013
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland ( Wassenaar)

Winston is een Greek Harehound en het is een knappe jongen om te zien. Hij weegt om en nabij de 30 kg en zijn schofthoogte is ca. 60 cm en hij is gladharig. Deze mooie jongen heeft ruim 9 jaar een meer dan liefdevolle relatie gehad met zijn baas. Helaas is zijn baas, waarvan hij de schaduw was, recent overleden. Er wordt nu een nieuw huis gezocht voor Winston waar hij nog een prachtige herfst van zijn leven kan hebben. Winston is lief, rustig, gehoorzaam en vooral erg sociaal. Hij kan goed met mensen en ‘andere honden’ omgaan. Of hij met katten kan weten we niet maar we vermoeden dat deze vriendelijke hond daar ook geen problemen mee zal hebben. Hij rent er nooit achteraan. Winston rent graag in het bos als ook langs het strand. Het liefst los maar aan de lijn kan hij ook prima. De voorkeur zou uitgaan naar een woonplek met een tuin of erf. Hij is gewend zo nu en dan in zijn uppie naar buiten te gaan waar  hij zich uitstekend kan amuseren. Een situatie met kinderen heeft hij niet zo vaak meegemaakt maar indien aan  de orde, dan was dat geen enkel probleem.
Winston kan ook prima alleen thuis zijn zonder te slopen of te blaffen. We hopen dat zich een fijne baas voor deze bijzondere hond meldt en die zal genieten van zijn gezelschap.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.