Naam: Wolfi
Geboren: 25-07-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Harderwijk)

Wolfi komt uit Lefkas waar hij als puppy al aan de ketting gelegd werd omdat hij eieren stal uit het kippenhok. Het is een blij en actief hondje en hij is gek op water. Wolfi zit boordevol liefde en zou natuurlijk heel graag een eigen familie hebben om zijn liefde aan te geven. Hij kan prima overweeg met andere honden. Sinds 20 augustus is Wolfi in Nederland en zijn gastgezin schrijft over hem:
Wolfi is een ontzettend lieve hond. Wel wat onderdanig en schuw en in huis zoekt hij echt de rust op. Maar hij is ook nog maar pas bij ons. Hij komt wel af en toe heerlijk aan onze voeten liggen als we op de bank zitten. Ook kruipt hij lekker tegen je aan als je dit toelaat. Wolfi is bang voor auto’s. Met andere honden gaat prima; hij wil graag met ze kennis maken. Katten kijkt hij zowel in huis als buiten niet naar om. Wolfi is zindelijk en ’s nachts zit hij in de bench, dat gaat heel goed. Aan de lijn loopt hij redelijk, hij is nog een beetje onwennig. Wolfi is lief voor mens en dier. Het is een schitterend hondje om te zien. Wolfi heeft een mooie zachte witte vacht en alleen rond zijn linker oog heeft hij een zwarte rand. Hij heeft een schouderhoogte van 36 cm en weegt 13 kilo. Voor Wolfi zoeken we een rustig gezin, wonend in een rustige omgeving, liefst met veel groen en weinig verkeer. Lieve, geduldige baasjes met tuin vragen we te reageren.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.